Відбудеться круглий стіл «Наскільки людям з інвалідністю доступний Київ?»


21 січня 2016 р. об 11.00 год. в інформагентстві «Укрінформ» Інститут суспільно-економічних досліджень проводить круглий стіл «Наскільки людям з інвалідністю доступний Київ?».

Під час круглого столу представники влади, громадськості та експерти обговорять можливість запровадження системи підтримки людей з інвалідністю у громаді Києва, уведення механізму якісних стандартизованих соціальних послуг, підтримки сімей інвалідів, супроводу на робочому місці, реабілітації та розумного пристосування в усіх сферах життя тощо. Також в ході круглого столу громадські організації Києва представлять кращі практики надання адміністративних та соціальних послуг людям з інвалідністю.

Свою участь в заході підтвердили представники Міністерства соціальної політики України, виконавчої влади м. Києва, депутатського корпусу Київської міської ради, експерти ПРООН,  громадських та експертних організацій.

Адреса: ІА «Укрінформ» (вул. Богдана Хмельницького 8/16, 2 поверх).

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у висвітленні події.

Попередня акредитація за тел.: 067 440-69-85 (Віктор).

Прес-служба Інституту суспільно-економічних досліджень

ІСЕД виконує функцію класичного мозкового центру – від генерування ідей та розроблення стратегій реформування у сфері державної політики до моніторингу досягнутих результатів. Більше про Інститут суспільно-економічних досліджень читайте тут.