Реформа регулювання фінансового сектора: перспективи і виклики для фінансового ринку


10 листопада 2016 р. об 13.30
 год. в Національному інформаційному агентстві  «Укрінформ» (вул. Б. Хмельницького, 8/16, зала 2) відбудеться круглий стіл на тему: «Реформа регулювання фінансового сектора: перспективи і виклики для фінансового ринку».

До дискусії запрошені:

Сергій Рибалка, народний депутат України; Павло Різаненко, народний депутат України; Максим Поляков, народний депутат України; Анатолій Максюта, голова Правління Інституту суспільно-економічних досліджень; представники Міністерства фінансів України, Національного банку України, Нацкомфінпослуг, НКЦПФР, представництва МВФ в Україні.

Довідково: У липні 2016 р. у першому читанні був прийнятий проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», який покликаний консолідувати функції із державного регулювання ринків фінансових послуг. Ним передбачається, що більшість функцій із регулювання ринків фінансових послуг будуть передані до Національного банку України (страхові компанії, кредитні спідки, ломбарди тощо), а частина – до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (недержавні пенсійні фонди, фонди операцій з нерухомістю тощо).

Перед другим читанням цього законопроекту народні депутати, фахівці, експерти, представники влади та учасники ринку під час круглого столу «Реформа регулювання фінансового сектора: перспективи і виклики для фінансового ринку» обговорять шляхи та наслідки реформування регуляторів ринків фінансових послуг та шукатимуть відповіді на запитання: Як оптимально консолідувати функції із державного регулювання ринків фінансових послуг? Які ризики та виклики для фінансових установ і ринку несуть нові зміни? Якими бачать переспективи розвитку фінансових ринків в нових умовах самі учасники ринку та державні органи? Яка роль саморегулівних організацій у питаннях регулювання ринків фінансових послуг в нових умовах


Організатор: Інститут суспільно-економічних досліджень.

Акредитація ЗМІ за телефонами: (044)  279-20-60, 279-00-05

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

Онлайн трансляція